پروفیل یو پی وی سی UPVC درب و پنجره دوجداره

پروفیل‌های ۴ محفظه سری۶۰ و سری کشویی

تولید کنندهاوروین
عدم تغییر در رنگ و ابعاد
دارای لاستیک‌های درزگیر سرخود از جنس TPE و TPV
بالاترین عایق حرارتی و بیشتری صرفه‌جویی
مقاوم در برابر اشعه ماوراء بنفش UV
سازگار با تمام شرایط آب‌وهوایی
نظافت آسان با آب و صابون
غیرقابل اشتعال

از جمله پروفیل‌های پرکاربرد و مهم در صنعت ساختمان‌‌سازی، پروفیل یو پی وی سی است. واژه پروفیل در لغت، به معنای سطح مقطع ثابت و طول زیاد می باشد. امروزه مزایا و ویژگی‌های منحصربه فرد این نوع از پروفیل‌ها، سبب گردیده تا آن‌ها جایگزین مناسبی برای پروفیل‌های آلومینیومی و ... باشند. در این مقاله، به تفصیل به شرح و بررسی کاربرد، ویژگی‌ها، استاندارد‌ها، مراحل و نحوه تولید این نوع از پروفیل‌ها خواهیم پرداخت.

واژه UPVC،  مخفف کلمه Unplasticized PolyVinyl Chloride است. در حقیقت، پروفیل یو پی وی سی، شکل سخت‌شده‌ای از پلی وینیل کلراید می‌باشد که اصلی‌ترین ماده تشکیل‌دهنده آن است. این ماده تقریبا ۸۵ درصد از ترکیب اولیه پروفیل UPVC را تشکیل می‌دهد.

بخش دیگر ترکیب پروفیل یو پی وی سی، شامل مواد افزودنی متعددی است که ویژگی‌های مورد‌نیاز را به پروفیل می‌دهد و ویژگی‌های ساختاری آن را بهبود می بخشد. از جمله این مواد، می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • ضربه گیرها
  • مواد ضد احتراق
  • روان سازها
  • پرکننده‌ها
  • پایدار کننده‌ها
  • رنگ صنعتی

از مهمترین ویژگی‌های پروفیل یو پی وی سی، مقاومت بالا در برابر ضربه، فشار، حرارت، خوردگی، اشتعال و همچنین سختی و انعطاف پذیری بالا می باشد.

گالری تصاویر پروفیل upvc

مزایای استفاده از پروفیل یو پی وی سی

 

همان گونه که ذکر گردید، پروفیل‌های یو پی وی سی دارای ویژگی‌های مطلوب بسیاری هستند که باعث شده نسبت به سایر پروفیل‌ها ترجیح داده شوند. پروفیل‌های یو پی ‌وی ‌سی مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و خوردگی دارند. این پروفیل ها سبک و انعطاف پذیر هستند؛ همچنین دارای نصب آسان و جایگذاری سریع هستند.

وزن سبک، عایق بودن در برابر حرارت، قابلیت شست وشو، تنوع در رنگ از دیگر ویژگی های این نوع پروفیل‌ها می‌باشد. در  ادامه دیگر مزایای استفاده از این پروفیل‌ها را بررسی خواهیم نمود:

-پروفیل‌های یو پی وی سی ضد زنگ بوده  و می‌توان از آنها در قسمت‌هایی همچون درب‌ها مانند درب اتاق خواب یا سرویس‌ها در ساختمان بهره برد.

-پروفیل‌های یو پی وی سی علاوه بر عایق حرارت، عایق صوت و الکتریسته نیز هستند.

-تنوع در شکل ظاهری همچون رنگ و ... سبب استفاده گسترده از این محصولات گردیده است.

-ظرافت و زیبایی، امنیت بالا و غیرقابل اشتعال بودن پروفیل‌های یوپی وی سی از مزایای دیگر استفاده از آنها است.

-در صورت استفاده از انها در پنجره‌ها، امکان نصب توری و حفاظ وجود دارد.

- پروفیل‌های یو پی وی سی قابلیت بازیافت دارند. امروزه اهمیت حفاظت از محیط زیست بر هیچکس پوشیده نیست.

-پروفیل‌های یو پی وی سی نسبت به سایر پروفیل‌ها دارای قیمت مناسب‌تری هستند و در نتیجه صرفه اقتصادی بالایی نیز دارند.

-پانل‌های یو پی وی سی از ورود قطرات آب باران و همچنین گرد وغبار به محیط داخل جلوگیری می‌کنند.

- این پروفیل‌ها به دلیل سازگاری بالا برای هر یک از شرایط اقلیمی و آب و هوایی مناسب هستند.

- محافظت در برابر اشعه  UVاز ویژگی‌های مطلوب این نوع از پروفیل‌ها می‌باشد.

-طراحی انعطاف پذیر و نظافت آسان از نقاط قوت پروفیل‌های یو پی وی سی می‌باشد.

-مقاومت بالای پروفیل‌های یو پی وی سی در برابر خوردگی و پوسیدگی  از دلایل مهم توسعه کاربرد آن ها در صنعت ساختمان‌سازی می‌باشد.

-در صورت استفاده از پروفیل‌های یو پی وی سی در پنجره­‌های ساختمان، قابلیت نصب شیشه های یک تا چند جداره در ان ها وجود دارد.

-پروفیل‌های یو پی وی سی به سرویس های مکر نیاز نخواهند داشت. بدیهی است استفاده از آنها موجب صرفه جویی در وقت و هزینه خواهد شد.

-از مزایای مهم استفاده از پروفیل‌های یو پی وی سی در پنجره‌های ساختمان‌ها این است که در صورت فرسودگی و کهنگی، قابلیت بازسازی و تعمیر خواهند داشت.

این ویژگی‌ها و بسیاری دیگر موجب استفاده گسترده از پروفیل‌های یو پی وی سی و افزایش کاربرد آنها در صنعت ساختمان شده است. استفاده از این پروفیل‌ها در تولید درب و پنجره رایج می باشد.  با توجه به ویژگی‌ها و نقاط مثبتی که برای این دسته از پروفیل‌ها برشمرده شد، امروزه آن‌ها بهترین گزینه برای استفاده در ساختمان‌ها هستند.

کاتالوگ فنی محصولات اوروین

تاریخچه پروفیل یو پی وی سی

 

می‌توان گفت، پروفیل یو پی وی سی، از قدیمی ترین پروفیل های مورد استفاده در صنعت می باشد. این نوع پروفیل، برای اولین بار در دهه 60 در کشور آلمان تولید و مورد استفاده قرار گرفت. به تدریج با شناخت این محصول و گسترش واحد‌های ساخت و تولید به کمک تکنولوژی‌های روز دنیا، استفاده از آنها در دیگر کشورها نیز رواج یافت. در کشورمان ایران نیز، از سال 1380 استفاده از پروفیل UPVC در  ساخت درب و پنجره ساختمان‌ها آغاز گردید.

 

کاربردهای پروفیل UPVC

 

پروفیل‌های UPVC، انواع مختلفی دارند. بر اساس نوع پروفیل، کاربرد آن نیز در صنعت، متفاوت و منحصر به فرد خواهد بود. انواع پروفیل یو پی وی سی، شامل پروفیل چارچوب پنجره یا فریم (Frame)، پروفیل میانی (Mullion)، پروفیل بازشو یا لنگه(Sash)  و پروفیل پانل می‌باشد.

 

پروفیل چارچوب یا فریم (Frame)

همان گونه که از نام این نوع از پروفیل یو پی وی سی بر‌می‌آید، این پروفیل‌ها در  چارچوب و قاب دور درب و پنجره‌های دوجداره مورد استفاده قرار می‌گیرند. میتوان گفت پروفیل‌های فریم یکی از متداولترین و رایج‌ترین نوع پروفیل‌های UPVC هستند. این دسته از پروفیل‌ها در سه نوع کشویی، بازسازی و نوسازی موجود می‌باشند.

 

پروفیل میانی (Mullion)

پروفیل‌‌های میانی در ابعاد گوناگون و در دو حالت میانی ثابت و میانی متحرک تولید می‌‌شوند. معمولا پروفیل‌‌هایی با ابعاد 60 میلی‌‌متر در ساخت پنجره‌های دوجداره و پروفیل‌های ۷۰ میلی‌متر در پنجره‌های سه‌جداره به کار برده­ می‌‌شود.

 

پروفیل بازشو (Sash)

پروفیل‌های بازشو در سه نوع پروفیل بازشو درب، پروفیل بازشو پنجره و پروفیل کشویی تولید می‌‌شوند. پروفیل‌های بازشو به لحاظ شکل ظاهری، مانند حرف S لاتین طراحی و تولید می‌شوند.

انواع پروفیل یو پی وی سی

در یک تقسیم‌بندی می‌توان پروفیل‌های یو پی وی سی را برحسب نوع کاربرد آنها تقسیم نمود. از جمله انواع پروفیل‌های یو پی وی سی، شامل موارد زیر است:

 

پروفیل UPVC  درب وپنجره

این نوع پروفیل، شناخته شده‌ترین و رایج ترین نوع پروفیل یو پی وی سی است. همان‌گونه که از نام آن مشخص است، کاربرد این نوع از پروفیل در صنعت درب و پنجره می‌باشد. این پروفیل‌ها به دو صورت پروفیل سه محفظه‌ای و پروفیل چهار‌ محفظه‌ای ساخته و به بازار عرضه می‌گردند.

 

پروفیل UPVC صنعتی

عمدتا، کاربرد اصلی این نوع از پروفیل‌های یو پی وی سی، در نمای ساختمان‌ها است.

 

پروفیل UPVC ضد آب

 این نوع پروفیل یو پی وی سی به منظور حفاظت در برابر رطوبت مورد استفاده قرار می‌گیرد. معمولا این پروفیل‌ها، در مکان‌هایی از جمله استخرها و ... کاربرد دارند.

 

پانل دوجداره

پروفیل پانل  یو پی وی سی از دیگر پروفیل های پرکاربرد می‌باشد که در دیوارهای پوششی و ... کاربرد دارد. پروفیل‌های پانل، مانند سایر پروفیل‌ها شامل حفراتی هستند که موجب عایق شدن مناطق مورد نظر می‌شود.

 

پروفیل پوشش سقف و پروفیل UPVC پوشش پارکینگ، از جمله پروفیل‌های پرکاربرد پوششی هستند که در سقف‌های کاذب و سایبان‌های پارکینگ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

لازم به ذکر است، امروزه پانل‌ها علاوه بر موارد ذکر شده، به عنوان پروفیل در و پنجره نیز کاربرد دارند .نوع جدیدی از پروفیل یو پی وی سی  نیز وجود دارد که با نام پانل دکوراتیو ارائه میگردد. پانل‌های دکوراتیو به صورت آماده‌ جهت دکوراتیو با شیشه‌‌های پرس شده در بازار موجود هستند. این پانل‌ها، به منظور استفاده‌ در مستر، حمام، درب‌های ورودی و سرویس تولید و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.

استانداردهای پروفیل‌های UPVC

همانگونه که ذکر گردید، پروفیل یو پی وی سی  از ابتدای دهه 60 در اروپا تولید گردید و در صنعت ساختمان و تولید درب و پنجره مورد استفاده قرار گرفت. دو استاندارد اصلی در تولید پروفیل‌های یو پی وی سی وجود دارد که شامل موارد زیر است:

 

– استاندارد انگلستان:

استاندارد کشور انگلستان با نام استاندارد اروپا نیز شناخته می‌شود. عنوان این استاندارد،BS EN 12608  و آخرین ویرایش آن مربوط به سال 2003 میلادی می‌باشد. به این استاندارد، به اختصار استاندارد BS گفته می‌شود.

 

- استاندارد آلمان:

استاندارد دیگر در تولید پروفیل‌های یو پی وی سی، استاندارد کشور آلمان است. می‌توان گفت، استاندارد آلمان، استاندارد سختگیرانه‌تری نسبت به استاندارد انگلستان یا اروپا است. استاندارد کشور آلمان  با عنوان  RAL GZ  716-1 شناخته می‌شود. آخرین ویرایش این استاندارد، مربوط به سال 2008 میلادی می‌باشد. به اختصار به استاندارد آلمان، استاندارد RAL نیز گفته می‌شود.

استانداردهای انگلستان و آلمان از جهات مختلفی پروفیل‌های یو پی وی سی را مورد بررسی  قرار می‌دهند. از جمله فاکتورهای مهم در این استانداردها، قطر دیواره‌های اصلی پروفیل و همچنین دیواره‌های فرعی و رابط بین آنها است. تعاریف زیر، در هر دو این استانداردها مشترک است:

 

پروفیل نوع  A: 

 یک پروفیل یو پی وی سی که ضخامت دیواره اصلی آن بیش از 2.8 میلی‌متر باشد؛ و همچنین ضخامت دیواره فرعی بیش از 2.5 میلی‌متر باشد پروفیل نوع A و یا کلاس یک محسوب می‌شود.

 

پروفیل نوع  B:

پروفیل‌های نوع B  دارای ضخامت بیش از 2.5 میلی‌متر در دیواره اصلی و ضخامت بیش از 2 میلی‌متر در دیواره فرعی می‌باشند. به پروفیل‌های نوع B ، پروفیل کلاس دو نیز گفته می‌شود.

 

در استاندارد آلمان یا RAL همین دو نوع پروفیل از نظر ضخامت دیواره تعریف شده و مورد بررسی قرار می‌گیرند. در استاندارد BS نوع دیگری از پروفیل‌های یو پی وی سی نیز معرفی می‌شود. این نوع سوم، پروفیل نوع C نام دارد. پروفیل نوع C، دارای هیچ محدوده خاصی از نظر ضخامت و ابعاد نمی‌باشد. این پروفیل صرفا بر اساس توافقات میان تولیدکننده و کارفرما تعریف می شود.   
لازم به ذکر است، در کشور ایران مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن به عنوان سازمان مسئول تدوین استاندارد ملی تجهیزات و مصالح ساختمانی، با انجام مطالعات و تحقیقات گسترده، استاندارد BS EN 12608 را به عنوان استاندارد معیار،  انتخاب و ترجمه نموده و نهایتا جهت انتشار کمیته ملی استاندارد در اختیار سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی کشور قرارداده   است.

در ادامه به بررسی و شرح مواردی خواهیم پرداخت که در استانداردها مورد آزمایش قرار می‌گیرند. از جمله این آنها، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.


- وزن پروفیل یو پی وی سی

- تست مواد اولیه

- ابعاد و اندازه های پروفیل یو پی وی سی
- ظاهر پروفیل

- موقعیت آب و هوایی و تست‌های مربوط به آن
- تست‌های حرارتی پروفیل یو پی وی سی
- میزان مقاومت پروفیل در برابر ضربه
برای هر یک از این موارد، مقادیر دقیقی به صورت جامع در استانداردهای آلمان و اروپا ذکر گردیده است. این نکات، در استاندارد ملی ایران نیز ثبت شده است.

 

تست‌ها و آزمون‌های مرتبط با پروفيل  یو پی وی سی

 

- تست شکل ظاهری و شرایط تولید پروفیل یو پی وی سی         
برای انجام تست شکل ظاهری پروفیل، لازم است در هنگام ساخت و توليد پروفیل یو پی وی سی، تعداد معینی  نمونه از پروفیل تهیه شود. نمونه‌های اخذ شده از پروفیل پس از انجام تست شکل ظاهري، در مدت زمان معینی (معمولا 12 تا 24 ساعت) در محیط آزمايشگاه قرار می‌گیرند. پس از طی مدت زمان معین، مطابق با استاندارد آلمان، تست‌هاي گوناگونی روی پروفیل انجام می‌شود. در این مرحله، لازم است تا سطوح خارجي پروفيل که عموما در معرض ديد هستند، عاري از هر گونه ترک، حفره، حباب، جسم خارجي و معايب دیگر باشد. سطح خارجی پروفیل باید به رنگ سفید و کاملا یکنواخت  باشد.

 

- تست جرم در واحد طول:

یکی دیگر از تست‌های مورد نیاز در بررسی استانداردهای پروفیل، تست جرم در واحد طول است. در این مرحله، نمونه مورد نظر با ابعاد 250 میلی‌متر با دقتی در حد 1 میلی‌متر اندازه‌گيري می‌شود. همچنین جرم نمونه مورد نظر نیز با دقت 1 گرم سنجيده مي‌شود. در نهایت مطابق با استانداردهای ارائه شده، جرم واحد محاسبه شده یا مقدار عملی نبايد کمتر از 95 درصد مقدار اسمي آن باشد.

 

 - تست هندسه و ابعاد پروفيل یو پی وی سی:

در این مرحله، قطر و ضخامت سطح مقطع پروفيل یو پی وی سی، ضخامت جداره‌هاي اصلی و فرعی و همچنین هندسه پروفيل، با استفاده از ابزارهاي با دقت زياد، اندازه گيري و با مقادیر استاندارد مورد مقایسه قرار می‌گیرد.

 

-تست رفتار پروفیل پس از گرم شدن(Behavior after heating):
در اين مرحله، يک نمونه پروفیل با ابعاد 220 میلی‌متر به مدت سی دقیقه و در دماي 150 درجه سانتي‌گراد حرارت داده می‌شود. پس از گذشت مدت زمان معین، نمونه در دماي محيط خنک مي‌گردد. در پایان آزمايش، نمونه مورد نظر می‌بایست فاقد هر گونه تغيير شکل و عیوب ظاهري مانند ترک خوردگی، چروک و... باشد.

 

- تست برگشت حرارت ( Heat reversion):
در این آزمون، سه پروفيل یو پی وی سی با ابعاد 220 میلی‌متر به کمک دو خط به فاصله 200 میلی‌متر در دو سمت مقطع پروفیل، به صورت عمود بر محور آن علامت گذاري مي‌شوند. نمونه‌های پروفیل پس از علامت‌گذاري به مدت یک ساعت در کوره‌ای با دماي یکصد درجه سانتي‌گراد قرار مي‌گيرند. پس از خنک شدن پروفیل‌ها در دماي محيط، فاصله بین نشانه‌ها اندازه‌گيري مي‌شود. سپس براي هر یک از نمونه‌ها و هر جفت از علامت‌ها، ضريبی به نام ضریب برگشت حرارت بر حسب درصد محاسبه می‌گردد.

کاربرد پروفیل‌های یو پی وی سی در درب و پنجره‌های ساختمان‌ها

 

مطابق با استاندارد آلمان(RAL) برای پروفيل‌هاي فرعي این مقدار، نباید بيش از 3 درصد و براي پروفيل‌هاي اصلي بيش از 2 درصد باشد. همچنین مقدار اختلاف برگشت حرارت برای پروفيل‌هاي اصلي، بين دو طرف سطح نيز نبايد بيش از 0.4 درصد باشد.

-تست مقاومت در برابر ضربه ناشي از سقوط جرم در دماهاي پايين (Impact resistance by falling mass at low temperature):
در اين تست، تعداد ده نمونه از پروفیل یو پی وی سی با ابعاد سی سانتي‌متر در دستگاه مبرد قرار داده می‌شود و تا دماي 15 – درجه سانتي‌گراد سرد می‌شود. پس از گذشت مدت زمان حداقل يک ساعت نمونه‌ها توسط وزنه اي با وزن یک کیلوگرم از ارتفاع 1500 میلی‌متر ، تحت آزمون ضربه قرار مي‌گيرند. طبق استاندارد آلمان نبايد بيش از ده درصد از نمونه‌ها شکسته شود. در واقع شکسته شدن بیش از یک پروفیل در آزمون ضربه غیرقابل قبول می‌باشد.

 

- تست جوش:                                     
از پروفيل‌های یو پی وی سی پس از انجام عملیات جوش، نمونه‌گیری شده و در محیط آزمايشگاه، مورد آزمایش و تست جوش قرار مي‌گيرند. مطابق با استاندارد آلمان (RAL) هر يک از نمونه‌ها بايد با رسیدن به مقدار معینی از نيرو به نقطه شکست برسند. در حقیقت پروفیل تحت آزمایش، نباید زودتر از ميزان نيروي تعريف شده در استاندارد، شکسته شود.

 

- تست انحراف:  
در این مرحله جهت سنجش میزان انحراف پروفيل یو پی وی سی، از دو نمونه 1000میلی‌متری استفاده می‌شود. به این منظور، دو نمونه را روي يک سطح صاف در کنار يکديگر قرار داده و به کمک یک ابزار اندازه‌گيري دقيق، فاصله ايجاد شده در تمام محور طولي دو پروفيل را اندازه‌گيري می‌کنند. مطابق با استاندارد میزان انحراف نمونه‌ها نبايد از 1 میلی‌متر در کل طول يک متر بیشتر باشد. بنابراین در یک پروفیل یو پی وی سی در هر متر فقط تا نیم میلی متر انحراف قابل قبول است.

نحوه صحیح طراحی قطعات پروفیل یو پی وی سی

طراحی قطعات پروفیل یو پی وی سی باید طوری باشد که در نهایت درب و پنجره مستحکم و ایمنی ساخته شود. در واقع هدف طراحی باید استحکام و ایمنی درب و پنجره ساخته شده باشد. برای رسیدن به این هدف باید از یراق ‌آلات با کیفیتی استفاده شود. از طرفی یراق آلات باید با پروفیل هماهنگ باشد تا محصولی مستحکم و ایمن ساخته شود. اگر به کیفیت یراق آلات و هماهنگی آن با درب و پنجره توجه شود در نهایت حاصل کار در برابر ضربه و خوردگی مقاوم بوده و دوام بیشتری دارد.

 

خرید پروفیل یو پی وی سی

اگر قصد خرید یک پروفیل درب و پنجره upvc با کیفیت را دارید و در عین حال به قیمت اهمیت می‌دهید پیشنهاد می‌شود از ما خرید کنید. شما می‌توانید محصول ما را با دیگر شرکت‌ها مقایسه کرده و سپس در مورد خرید تصمیم بگیرید.

ما کیفیت قطعات و اجزای پروفیل از جمله یراق ‌آلات را تضمین می‌کنیم و به شما اطمینان می‌دهیم از طراحی استانداردی استفاده کرده‌ایم. علاوه بر این با تیم پشتیبانی که داریم پاسخگوی سوالات شما قبل و بعد از خرید هستیم. شما با ما می‌توانید تجربه یک خرید لذت‌ بخش را کسب کنید. اگر زمانی به هر دلیلی به تعمیر یا رگلاژ نیاز پیدا کردید می‌توانید روی متخصصان ما حساب کنید. ایشان در اولین فرصت مشکل شما را حل می‌کنند.

 

خرید UPVC

نکاتی که قبل از خرید پروفیل UPVC باید در نظر بگیرید

در کل برخی نکات مهم وجود دارد که قبل از خرید یو پی وی سی باید در نظر بگیرید:

اول اینکه بایستی از یک شرکت معتبر خرید کنید. با خرید از یک شرکت معتبر تا حد زیادی خیال خود را بابت کیفیت محصول راحت می‌کنید. یکی از مواردی که می‌تواند اعتبار شرکت را مشخص کند ارائه خدمات پس از فروش است. دقت کنید شرکت فروشنده پروفیل یو پی وی سی این خدمات را به شما ارائه دهد.

در کنار خرید پروفیل باید به جنس شیشه هم توجه کنید. شما باید شیشه را با توجه به محیط زندگی خود انتخاب نمایید. معمولا در ساخت درب و پنجره‌ دوجداره، ضخامت یکی از شیشه‌ها ۶ میل و ضخامت شیشه دوم ۴ میل است.

نکته مهم بعدی کیفیت يراق آلات است که تا حد زیادی بر کیفیت درب و پنجره دوجداره تاثیر دارد. یراق آلات باید علاوه بر اینکه کاملا استاندارد است متناسب با وزن و ابعاد درب و پنجره انتخاب شود.

نکته بعدی رعایت فاصله استاندارد بین لولاهای درب و پنجره است که باید 70 سانتی متر باشد البته این نکته بایستی توسط نصاب مورد نظر قرار بگیرد.

 

نحوه نگهداری از درب و پنجره دوجداره

برای افزایش طول عمر درب و پنجره دوجداره خود بایستی به برخی موارد توجه کنید.

وجود خلا در بین دو شیشه‌ای که در درب و پنجره دوجداره به کار می‌رود نقش مهمی در قدرت درب و پنجره‌ برای جلوگیری از ورود هوا دارد. در نتیجه همواره باید نواری که در اطراف قاب درب و پنجره قرار دارد بررسی شود. اگر این نوار دچار ساییدگی یا پارگی شده بود باید تعویض شود. معمولا یک کانال تحت عنوان کانال زهکشی آب در درب و پنجره‌های لولایی تعبیه می‌شود که آب توسط آن از درب و پنجره خارج شود و در آن تجمع نکند. بهتر است این کانال هر چند وقت یکبار بررسی شود تا چنانچه به هر دلیلی مسدود شده بود مشکل برطرف شود.

در هر درب و پنجره دوجداره از درزگیر‌ برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی استفاده می‌شود. علاوه بر این به کمک این درزگیرها که از جنس لاستیک هستند صوت رد و بدل نمی‌شود. با وجود درزگیر حتی آب برف و باران به اتاق وارد نمی‌شود. پس درزگیر نقش مهمی در پروفیل یو پی وی سی درب و پنجره دوجداره دارد.

 

دیگر مواردی که برای افزایش طول عمر درب و پنجره دوجداره باید رعایت شود

 

علاوه بر آنچه در بالا گفته شد موارد دیگری نیز وجود دارد که به افزایش طول عمر درب و پنجره‌های دوجداره شما که در آن از پروفیل ‌UPVC استفاده شده کمک می‌کند. با رعایت این موارد ظاهر درب و پنجره نیز سالم می‌ماند عملکرد صحیحی خواهد داشت.

  • تمیز کردن قاب و شیشه درب و پنجره‌ به شکل مناسب. منظور از شکل مناسب استفاده از مواد شوینده و ابزاری است که اثر خورندگی یا سایش بر شیشه‌ها بر جای نگذارد.
  • بررسی منظم و دقیق درب و پنجره‌ها برای تشخیص آسیب‌های احتمالی
  • انجام روغن کاری در ناحیه یراق آلات. این اقدام بهتر است به صورت دوره‌ای یا در زمانی که صدای ناهنجاری از درب و شنجره شنیده می‌شود تا باز و بسته شدن آنها به راحتی صورت نمی‌گیرد انجام شود.
  • بررسی اتصالات،پیچ و مهره‌ها و محکم کردن آنها در صورت نیاز

 

upvc-profile

نصب درب و پنجره یو پی وی سی دو جداره طبق قانون شهرداری

طبق قانون شهرداری ارتفاع پنجره از کف نباید زیر ۱ متر باشد. دوم اینکه فاصله از سقف باید حدود 20 تا 30 سانتی متر لحاظ شود. پس در فضاهایی که سقف 280 سانتی متر است ارتفاع پنجره باید حداکثر 150 سانتی متر است.

 

مقایسه پروفیل UPVC با پروفیل PVC

پروفیل ‌UPVC از پروفیل PVC ساخته می‌شود اما در این میان مواردی به عنوان افزودنی به پی وی سی اضافه خواهد شد تا آن را بهینه‌سازی کند و ماده‌ای با کیفیت‌تر و بهتر حاصل شود. ماده‌ای که در ساخت درب و پنجره به کار می‌رود و استحکام بیشتری به آنها می‌بخشد. درب و پنجره پی وی سی و درب و پنجره ساخته شده از پروفیل یو پی وی سی تفاوت‌های دیگری نیز دارند که به سبب اضافه کردن مواد افزودنی به پی وی سی حاصل می‌شود.

معمولا قاب اطراف درب و پنجره پی وی سی بعد از مدتی که در معرض نور خورشید قرار می‌گیرد دچار تغییر رنگ می‌شود. اما این اتفاق حتی بعد از طولانی مدت برای یو پی وی سی رخ نمی‌دهد.

با این اوصاف کاملا طبیعی است که قیمت قاب درب و پنجره یو پی وی سی از پی وی سی گران‌تر باشد. امروزه از پی وی سی بیشتر در ساخت لوله‌های ساختمانی استفاده می‌شود تا درب و پنجره و این ماده در درب و پنجره جای خود را به یو پی وی سی داده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *